Eetlokaal ’t Palet ligt in het centrum van Santpoort (n), in een gezellige winkelstraat. Onze inrichting is warm en een beetje Zuid Europees. Er staan 43 stoelen in ons restaurant en uit onze keuken komen gerechten vanuit de hele wereld. De seizoenen bepalen de samenstelling van de kaart. Wij zijn Woensdag t/m. Zondag  vanaf 17.30 u  geopend. Zoals je van ons gewend bent, worden alle gerechten met verse producten bereid. Zomers kunt u ook op ons terras  genieten onze heerlijke gerechten.

Voor groepen en partijen is er de mogelijkheid om in een aparte ruimte te dineren en/of te vergaderen voor maximaal 14 personen. Natuurlijk kunt u bij ons gebruik maken van WiFi.

facebook-marketing

Wij verwelkomen u graag in ons restaurant, tot ziens.

Onze keuken is geopend

Woensdag t/m zaterdag

17.30 tot 21.30

Zondag

17.30 tot 21.00

Maandag en Dinsdag

Gesloten

Nieuws

  • Nieuwe menukaart /afhaalmenu bij ’t Palet

    Vanaf vandaag is er weer een nieuwe menukaart. Niet alleen in Eetlokaal ’t Palet maar ook voor ’t Loket. Want voorlopig houden wij naast ons restaurant ook het AFHAALLOKET in stand. Cor heeft speciaal hiervoor aan de zijkant van ons pand een LOKET gecreeerd. Hoewel afgelopen week weer gezellig druk was in het restaurant, is het aantal zitplaatsen beperkt.

Sfeer