Eetlokaal ’t Palet ligt in het centrum van Santpoort (n), in een gezellige winkelstraat. Onze inrichting is warm en een beetje Zuid Europees. Er staan 43 stoelen in ons restaurant en uit onze keuken komen gerechten vanuit de hele wereld. De seizoenen bepalen de samenstelling van de kaart. Wij zijn Woensdag t/m. Zondag  vanaf 17.30 u  geopend. Zoals je van ons gewend bent, worden alle gerechten met verse producten bereid. Zomers kunt u ook op ons terras  genieten onze heerlijke gerechten.

Voor groepen en partijen is er de mogelijkheid om in een aparte ruimte te dineren en/of te vergaderen voor maximaal 14 personen. Natuurlijk kunt u bij ons gebruik maken van WiFi.

facebook-marketing

Wij verwelkomen u graag in ons restaurant, tot ziens.

Onze keuken is geopend

Woensdag t/m zaterdag

17.30 tot 21.30

Zondag

17.30 tot 21.00

Maandag en Dinsdag

Gesloten

Nieuws

  • WEER EEN NIEUWE AFHAAL/BEZORGKAART MET NATUURLIJK ASPERGES, VEGA,VIS EN VLEES

    Nu de terrassen weer open gaan, hopen wij , als de cijfers het toelaten, dat ons restaurant op niet al te lange termijn ook weer open mag. Tot die tijd hebben wij weer een nieuwe afhaal/bezorg kaart gemaakt …. met natuurlijk asperges op vele manieren bereidt,maar ook onze vertrouwde sate, kipspies en opnieuw een heerlijke burger….

    Voorlopig zijn wij voor zowel de terrassen als het afhalen geopend van donderdag t.e.m. zondag.

    We hopen jullie snel weer te zien.

    Team ’t Palet.

Sfeer