Eetlokaal ’t Palet ligt in het centrum van Santpoort (n), in een gezellige winkelstraat. Onze inrichting is warm en een beetje Zuid Europees. Er staan 43 stoelen in ons restaurant en uit onze keuken komen gerechten vanuit de hele wereld. De seizoenen bepalen de samenstelling van de kaart. Wij zijn Woensdag t/m. Zondag  vanaf 17.30 u  geopend. Zoals je van ons gewend bent, worden alle gerechten met verse producten bereid. Zomers kunt u ook op ons terras  genieten onze heerlijke gerechten.

Voor groepen en partijen is er de mogelijkheid om in een aparte ruimte te dineren en/of te vergaderen voor maximaal 14 personen. Natuurlijk kunt u bij ons gebruik maken van WiFi.

facebook-marketing

Wij verwelkomen u graag in ons restaurant, tot ziens.

Onze keuken is geopend

Woensdag t/m zaterdag

17.30 tot 21.30

Zondag

17.30 tot 21.00

Maandag en Dinsdag

Gesloten

Nieuws

  • AFHAAL/BEZORG RESTAURANT M.I.V. 15 OKTOBER GEWOON NOG OPEN

    Veel van onze vaste gasten hebben gister “het voorlopig laatste avondmaal” bij ons in het restaurant genuttigd. We hebben er, op afstand, nog een gezellige avond van gemaakt, alvorens om 22.00 de deuren te sluiten . We moeten eerlijk zeggen, we hebben er wel een traantje om gelaten. Het voelde als op staande voet ontslag en dat net na de introductie van onze nieuwe herfst menukaart.

    Gelukkig kunnen jullie nog wel thuis van onze nieuwe kaart genieten, met ons afhaal/bezorg restaurant. Dus even zelf geen zin om te koken. Bel ons en geniet thuis van onze heerlijke herfstgerechten.

    Groetjes Team ’t Palet.

Sfeer