Eetlokaal ’t Palet ligt in het centrum van Santpoort (n), in een gezellige winkelstraat. Onze inrichting is warm en een beetje Zuid Europees. Er staan 43 stoelen in ons restaurant en uit onze keuken komen gerechten vanuit de hele wereld. De seizoenen bepalen de samenstelling van de kaart. Wij zijn Woensdag t/m. Zondag  vanaf 17.30 u  geopend. Zoals je van ons gewend bent, worden alle gerechten met verse producten bereid. Zomers kunt u ook op ons terras  genieten onze heerlijke gerechten.

Voor groepen en partijen is er de mogelijkheid om in een aparte ruimte te dineren en/of te vergaderen voor maximaal 14 personen. Natuurlijk kunt u bij ons gebruik maken van WiFi.

facebook-marketing

Wij verwelkomen u graag in ons restaurant, tot ziens.

Onze keuken is geopend

Woensdag t/m zaterdag

17.30 tot 21.30

Zondag

17.30 tot 21.00

Maandag en Dinsdag

Gesloten

Nieuws

  • WEER OPEN!

    Jippie…..ons restaurantje mag weer open, want ook al zijn wij al een paar weken een afhaal restaurant, wij vinden het veel gezelliger als gasten weer in ons restaurant aanschuiven. Natuurlijk is alles nog wel een beetje “anders” . Zo zijn het aantal tafeltjes binnen bijna gehalveerd en zullen we voorlopig 2 shiften draaien, van donderdag t.e.m. zondag van 17.00- 19.00 en van 19.15 – sluit. Alles op 1,5 mtr. Voorlopig kan je ook nog afhalen. We hebben hiervoor een speciaal ‘afhaalloket”gecreeerd aan de zijkant van ons pand. Gewoon even bellen en bestellen. Voor het restaurant en terras is reserveren voorlopig noodzakelijk ivm de voorschriften voor de horeca.

    Hou de website en facebook in de gaten, want er komt snel weer een nieuwe menukaart, met”extra’s”voor in het restaurant!

    Hopenlijk snel tot ziens,

    groetjes team ’t Palet

Sfeer