Diner

Menu:

  Voorgerechten:

Curry wortelsoep met groene groenten. 6.50

Poke bowl met gerookte kip, zoete aardappel, spinazie, rode koolsalade

en mieriksworteldressing.   9.00 / 15.00

Salade met warme geitenkaas, gegrilde groenten en chili-muntdressing. 9.50 /15.25  

Tonijntartaar met aubergine en granaatappel-dressing. 11.50

     ( Alle salades kunnen ook  als hoofdgerecht besteld worden )

 Hoofdgerechten:

Saté schotel met rijst, brood of frites.    16.50

Kippendijfilet met lente ui-mousseline , gegrilde groenten en honingmosterdsaus.  17.50

Tosti van varkensschnitsel met parmaham, tallegio en spinazie. 18.00

Rendang  met rijst, boontjes en seroendeng. 19.00

Biefstukspies met gepofte aardappel, tzaziki, tomaat en spek.    19.50

Eendenborst met perzik-chilipepersalade, couscous een B,B,Q saus. 20.50

Scholfilet met geroosterd courgette en kappertjes-dressing 21.50

 

 Nagerechten:

IJs-machiato met chocolade en notencrunch.   6.50

Kaneel-ijs met verse vijg, cake en caramel.   7.00

Cheesecake met gemarineerde bramen en pistache-ijs.  7.50

Mascarpone limoenroom met zomers fruit en vruchtnsorbet-ijs. 8.00

Speciale koffie’s.   7.00  

  •                          

  Alle hoofdgerechten worden geserveerd met salade, rijst of eigengemaakte frites.

 Wij proberen in te spelen op de wensen van de gast.

 Heeft u  b.v. een allergie bespreek het met de bediening..!

Natuurlijk is er ook een menu kaartje voor de kinderen.!

Voor de kinderen

Soepje (tomaat). 2.50
Verse pasta met tomatensaus en kaas.      6.00
Frikandel, kroketje of stokje sate met frites en appelmoes.  6.50
Frites met appelmoes en bio kipnuggets ( 4, 5 of 6 st)  6.00/ 6.75/ 7.50

Kinderijsje 1 bol/2 bol.  3.00/4.00

Small-bites:

Brood met smeersels.
 3.75
Oriëntaalse  garnalen met zoetzure saus.  5.25
Inktvisringen met knoflooksaus.  4.00
Champignon bitterballen. 5.50

Tapasschotel vlees of vis  (2 personen).      15.00

Gerechten op het wandbord.

Garnalenspies met ananas- salsa  9.50
Kalfsrib-eye met tomaten tartetatin en olijven-saus.    20.50
Tompouce met banketbakkersroom vanille-ijs. 6.50                           

Vegetarisch:

Italiaanse groentenstoof met gepocheerd ei en kaas. 17.00

*extra brood (2 pers) 2.50
*extra frites ( 2 pers) 3.00